۴۸ مدیر برای یک نمایشگاه؟!

کجای کتاب آسمانی نوشته شده برای ترویج قرآن از بیت المال مردم استفاده شود؟

۴۸ مدیر برای یک نمایشگاه؟!|سیدرضا اورنگ|سرزمین هنر|فرهنگی

تسنیم:معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم احکام مدیران بخش‌های مختلف نمایشگاه را صادر کرد.

گاهی آدم با اخباری روبرو می شود که درمی ماند،چه بگوید یا بنویسد! خبر احکام مدیران نمایشگاه قرآن کریم را با تعجیل  خواندم،خواستم صفحه را ببندم که ناگاه چشمان تنگم گرد شد!معاون وزیر ارشاد ،در احکامی ۴۸ مدیر را برای بخش های مختلف  نمایشگاه قرآن منصوب کرد!

۴۸ مدیر برای یک نمایشگاه؟! مگر چنین چیزی هم ممکن است؟این همه نمایشگاه های معظم در کل جهان برپا شده و می شود،اما هرگز دیده نشده که ۴۸ نفر یا کمتر را به عنوان مدیر برای یک نمایشگاه منصوب کنند!

وقتی ۴۸ مدیر وجود داشته باشد،بی شک هرکدام از آنان نیز چند یا چندین نفر زیر دست خواهند داشت که مجموع آن سر به فلک می زند.

اگر این ۴۸ نفر و زیردستان شان برای رضا می خواهند در این نمایشگاه شرکت کنند و قرانی دستمزد نگیرند،خدا خیرشان دهد و نذرشان مقبول حق،اما اگر بخواهند حقوقی دریافت کنند جای شک و شبهه دارد!

این معاونت از جای دیگر بودجه می گیرد یا وزارت ارشاد؟اگر از این وزارتخانه بودجه می گیرد،یعنی اینکه دستمزد کلان و غیر کلان این ۴۸ مدیر و زیردستان شان باید از بیت الله مردم پرداخت شود که قابل قبول نیست.

وقتی وزیر ارشاد مدام از کمبود بودجه وزارتخانه متبوعش می گوید و مدیر صندوق اعتباری هنر نیز آب پاکی روی دست هنرمندان و اهالی رسانه ریخته و انذار می دهد که به علت نداشتن پول از دادن عیدی و کمک هزینه ماه رمضان معذوریم،پس دستمزد این ۴۸ نفر از کجا تامین می شود؟

اگر بودجه نمایشگاه از جای دیگری تامین شود که ربطی به بیت المال مردم نداشته باشد،ما هم اعتراضی نداریم،اما اگر از بیت المال تامین شود،شدیدا معترضیم!

همه مسلمانان مومن با قرآن مجید مانوس هستند و روزانه آن را قرائت می کنند.حقیر،هرچند مسلمان مومنی نیستم،اما همیشه آن را مطالعه کرده و بهره می گیرم.

تا آنجا که من در قرآن مجید دیده و خوانده ام،خداوند همواره انسان را از ریخت و پاش،به خصوص استفاده بی رویه از بیت المال مردم برحذر داشته و هشدار داده و مدام بر مقتصد بودن که همان میانه روی است تاکید کرده.

سوره،آیه و کلامی در قرآن نمی توانید بیابید که در آن از افراط و تفریط و ریخت و پاش حمایت کرده باشد.

کجای کتاب آسمانی نوشته شده برای ترویج قرآن از بیت المال مردم استفاده شود؟

حضرت علی (ع) به عنوان رهبر مسلمانان که اختیار بیت المال مردم را به دست داشت،اگر ریخت و پاش می کرد و مشت مشت و بی حساب و کتاب درهم و دینار به این و آن می داد،این همه دشمن شمشیر به دست پیدا می کرد؟

امیرالمومنین(ع) به آیات قرآن تاسی کرده و از افراط و تفریط دوری می کرد تا خدای ناکرده حق کسی ناحق نشود،اما امثال معاویه، نه با قرآن کار داشتند و نه بویی از عدالت برده بودند که اموال مردم را به هرکس که می خواستند می بخشیدند.به همین دلیل است که ضرب المثل «از کیسه خلیفه» بخشیدن باب شد.

همه مسلمانند،برخی مومن ترند و برخی به همان نماز و روزه و خواندن قرآن بسنده می کنند،اما همه به این کتاب آسمانی احترام گذاشته و روی چشم می گذارند.هیچ کس نمی تواند فریاد بزند که مومن تر از بقیه است،زیرا معیار مومن بودن عمل انسان است،نه آنچه به زبان بیاید.

وزیر ارشاد و معاون حقوقی اش که در همه امور نظر می دهد،یک بار دیگر این حکم را بخوانند تا خودشان متوجه شوند چه اتفاقی افتاده است.

واقعا برپایی یک نمایشگاه ۴۸ مدیر حقوق بگیر نیاز دارد؟هر نمایشگاهی یک مدیر می خواهد و بقیه به عنوان متصدی امور را پیش می برند.

وزیر ارشاد اگر فکری برای این مهم نکند،باید بداند که در این دنیا و آن دنیا پاسخگو خواهد بود.

 

 

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

9 + 1 =