هنرمندان مختلف کشورمان به چه کسانی رأی می دهند؟

با نزدیک شدن به روز انتخابات کانون توجهات مردم به سمت کاندیداهای انتخابات بیشتر وبیشتر می شود. بسیاری از مردم تصمیم خود را گرفته اند بعضی هم هنوز ب انتخاتب نهائی نرسیده اند و این ساعتهای آخر تلاش زیادی برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر درباره کاندیداها انجام می دهند. بازار پرس وجو داغ داغ است . دراین میان هنرمندان کشورمان نیز با حضوری فعال در عرصه انتخابات  گرمی بیشتری به این حرکت ملی ومیهنی داده اند. همان طور که رهبر انقلاب نیز تأکید کرده اند همه کسانی که به سربلندی ایران علاقمندند باید درانتخابات شرکت نمایند.بدون شک هنرمندان وفرهنگ دوستان ایران نیز مثل سایر مردم دلشان برای کشورشان و جمهوریت واسلامیت ایران می تپد.این را می توان از پیامهائی که این روزها ردو بدل می کنند فهمید.بخشی از این پیامها را که درشبکه های اجتماعی منتشر شده است گرداوری کرده ایم که تقدیمتان می کنیم.

با توضیح این نکته که انتشار این نظرات به معنای دیدگاه وبسایت هنرلند نیست وفقط جنبه اطلاع رسانی منتشر می شود.

ابتدا به سراغ گفتگوی “هنرآنلاین ” با برخی ازهنرمندان می رویم:

بهروز بقایی: انتخابات زاییده اراده و خواست مردم است
بهروز بقایی بازیگر تئاتر و تلویزیون درباره حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به هنرآنلاین، گفت: شرکت در انتخابات فرصتی است برای مشارکت مردم در مدیریت کشور، همه می‌توانند از این فرصت استفاده کنند. در نتیجه رأی دادن در انتخابات به معنای مشارکت در ساخت آینده کشور است.
او تأکید کرد: انتخابات جریانی است که زاییده اراده و خواست مردم است. در نتیجه جریانی نیست که به وسیله اراده‌ای بیرونی به ما تحمیل شده باشد. بنابراین بدیهی است که در مجموع باید همه در پای صندوق‌های رأی حضور داشته باشیم تا انتخاب درست را انجام دهیم. شرکت ما در انتخابات قطعاً در آینده کشور و معیشت و زندگی مردم تأثیرگذار خواهد بود چرا که اگر این تأثیرگذاری وجود نداشته باشد باید به درستی نفس برگزاری انتخابات تردید کنیم.
این هنرمند در خصوص اینکه به چه تفکری رأی خواهد داد، خاطرنشان کرد: من به تفکری رأی خواهم داد که به مردم و مطالبات آن‌ها به ویژه اهالی مجموعه فرهنگ و هنر متعهد باشد.
او در پایان اظهار امیدواری کرد که مردم و هنرمندان افرادی را انتخاب کنند که اصلح باشند و افرادی هم که توسط آرا به مجلس آینده راه پیدا می‌کنند، دلسوزانه برای مردم و ایران خدمت کنند و سلامت و صداقت دو ویژگی اصلی‌شان باشد و این ویژگی‌ها در کار و کردارشان نیز کاملاً مشخص باشد.
بهاره رهنما: هر کسی در ایران زندگی می‌کند باید رأی دهد
بهاره رهنما بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر درباره ضروت شرکت در انتخابات به هنرآنلاین، گفت: من رأی می‌دهم. رأی دادن به نظر من تأثیر گذاشتن بر روی سرنوشت اجتماعی یک قشر عظیمی از مردم جامعه است که من هم جز آن جامعه هستم و یکی از اعضای خانواده من هم جز جوان‌های این مملکت است که برای من آینده جوان‌های ایران مهم است.
این هنرمند سینما و تلویزیون درباره اهمیت رأی هنرمندان در مجلس دولت دهم بیان کرد: من به اینکه به عنوان یک هنرمند چه مطالبه‌ای می‌توانم از نمایندگان مجلس داشته باشم، اصلاً به این موضوع فکر نمی‌کنم. هنرمندان قشر برتر و ویژه‌تری از بقیه مردم جامعه نیستند. ملت ایران آن‌قدر مشکلات مختلفی دارند که به نظر من کلیات باید حل شود و بعد هنرمندان هم زیرشاخه‌ای از بقیه مسائل باشند. من هیچ‌وقت به عنوان یک هنرمند به مسائل اجتماعی جامعه‌ام نگاه نمی‌کنم و به عنوان یک مادر و زن ایرانی به جامعه نگاه می‌کنم.
او در پایان عنوان کرد: به نظر من رأی دادن به این معنی نیست که با تمام اتفاقاتی که در نظام می‌افتد، صد درصد موافق باشیم. از طرفی کسی که رأی نمی‌دهد چرا در ایران زندگی می‌کند. به هر حال انتخابات دخالت کردن در سرنوشت تک‌تک ما است و بخشی از خواسته‌هایمان را باید خودمان به گوش مسئولان برسانیم. حتی اگر بخواهیم بین متوسط و بد انتخاب کنیم. به هر حال آینده جوان‌های ایرانی باید به بهترین شکل ممکن رقم زده شود.
شاید این محتوا را نیز دوست داشته باشید
محمد عزیزی: در انتخابات پیش رو قطعاً رأی خواهم داد
محمد عزیزی، نویسنده و شاعر به هنرآنلاین، گفت: من رأی می‌دهم برای اینکه می‌خواهم از حق اجتماعی و مدنی خودم استفاده کرده و مثل همیشه در سرنوشت سیاسی این مملکت سهیم باشم تا ان‌شاءالله کشور به سوی تغییر، تحول و اصلاح امور پیش برود.
مدیر مسئول نشر روزگار و سردبیر روزنامه رودکی ادامه داد: نماینده‌ای که بر کرسی مجلس می‌نشیند باید امین مردم باشد و به معنای واقعی کلمه به دنبال آرمان‌های آن‌ها باشد.
عزیزی که جزو کاندیداهای رد صلاحیت شده این دوره از انتخابات مجلس بوده است، گفت: نماینده مجلس آتی نه تنها باید پیرو اهداف مردمی باشد، بلکه باید نیازهای او را احساس کند و به هیچ وجه به آرمان‌های ملت خیانت نکند.
عزیزی گفت: به عنوان ناشر و یک مطبوعاتی طبیعی است که انتظار دارم نماینده آتی مجلس به تولید کتاب و فکر اهمیت بدهد و آگاهی مردم را در اولویت قرار دهد.
او ادامه داد: شاید مردم به اهمیت این ضرورت واقف نباشند و این نماینده مجلس است که باید نیاز معنوی افراد جامعه را در برنامه‌های کاری خود قرار دهد و به این موضوع مهم کمال توجه را داشته باشد.
محمد عزیزی گفت: اگر بر دوبعدی بودن انسان – بعد مادی و معنوی- قائل باشیم، باید بر این امر هم باور داشته باشیم که اهمیت نیازهای معنوی هر انسان اگر بیشتر از نیازهای مادی او نباشد، کمتر نیست. بنابراین باید در حوزه تولید کتاب و تولید فکر جدی باشیم تا به فرموده رهبر معظم انقلاب کتاب و دانش در دسترس همه مردم باشد.
غلامعلی طاهری: هنرمندان همواره در انتخابات حضور پررنگی دارند
غلامعلی طاهری هنرمند نقاش درباره حضور در انتخابات آینده مجلس به هنرآنلاین، گفت: قطعاً همان‌طور که در دوره‌های گذشته انتخابات حضور داشته‌ام، در این دوره نیز شرکت می‌کنم. نزدیک به ۴۰ سال است که از انقلاب جمهوری اسلامی ایران می‌گذرد و از ابتدای انتخابات مجلس هنرمندان با حمایت و حضورشان و طرفداری از یک کاندیدا باعث شده‌اند، تا جنبه‌هایی که مدنظر هنرمندان بوده است در بخش‌هایی از قانون‌گذاری‌ها لحاظ شود.
وی ادامه داد: هرچند به خواسته هنرمندان تاکنون خیلی جامه عمل صورت نگرفته است، از جمله اختصاص چند درصد از بودجه مراکز دولتی به خرید آثار هنری که در بودجه مجلس تصویب شد، ولی به نتیجه نرسید، اما انتظار داریم کاندیدایی که با حمایت هنرمندان به مجلس راه پیدا می‌کند از این قوانین که نیازهای آن‌ها را تأمین می‌کند، حمایت کنند تا هنرمندان بتوانند از این مزایا بهره‌مند شوند.
این هنرمند نقاش درباره اینکه چرا رأی می‌دهد بیان کرد: من یک ایرانی هستم و یک شهروند ایرانی که هم به لحاظ حقوقی و هم اجتماعی- فرهنگی حقی دارم. از لحاظ مدنی نیز حقی به من تعلق می‌گیرد و از آن استفاده کرده و در این انتخابات حضور پیدا می‌کنم. کاری به حساسیت‌های داخلی و خارجی ندارم به لحاظ فردی یک احساس شخصی دارم و به لحاظ اجتماعی مسئولیتی دارم که باید به آن جامه عمل بپوشانم، در هر دوره حساسیتی وجود دارد و باید به این مسائل پرداخت.
طاهری درباره اینکه به چه کسی رأی می‌دهد نیز بیان کرد: از ابتدا اعتدال‌گرا بودم و از همان سال‌های ابتدایی انقلاب و حتی دفاع مقدس که جناح‌بندی‌ها از همان دوران شکل گرفت، من همین رویه را پیروی کردم. در تمام این سال‌ها هم با دوستان اصلاح‌طلب همکاری نزدیک داشتم و هم با دوستان اصولگرا و بنیادگرا. امروز نیز همین‌گونه عمل می‌کنم و قطعاً از کاندیدای اعتدال‌گرا حمایت می‌کنم که خیلی افراطی نگاه نکند و منافع گروهی را لحاظ نکند، بلکه اعتدال‌گرا باشد و منافع ملی را همواره در اولویت خود قرار دهد.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

85 − = 83