لاریجانی، ضرغامی : مجادله ای بر سر سازمانی ایده آل

علی لاریجانی و سیدعزت الله ضرغامی هر کدامشان ۱۰ سال ریاست صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران را برعهده داشته اند.هریک به خوبی به فرصتهائی که برای خدمت به مخاطبان و کارکنان رسانه ملی داشته اند واقفند وهرکدام به سهم خود در وضعیت فعلی این سازمان شریکند.چند روز پیش دکتر لاریجانی در برنامه گفتگوی ویژه خبری مطالبی انتقادگونه درباره وضعیت سازمان صداوسیما در دوران بعد از خود اشاراتی داشت  مهندس ضرغامی  که در دوران ریاست دکتر لاریجانی معاونت ایشان را برعهده داشت وبعد از وی هم به عنوان جانشین او در مسند ریاست این سازمان تکیه زد ،در نامه ای پاسخهائی داده است که خواندن آن می تواند بخشی از مسائل ومشکلات دیرینه رسانه ملی را آشکار کند.متن این نامه در زیر آمده است.

جناب آقای دکتر لاریجانی
رئیس محترم مجلس شورای اسلامی

باسلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات؛
مصاحبه جنابعالی با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما نکاتی را متوجه مدیریت گذشته سازمان کرد که لازم است برای روشن شدن افکار عمومی توضیح داده شود.
۱- سازمان ایده‌آلی که به اعتقاد شما باید با ۱۲-۱۰هزار کارمند اداره شود، با ۲۸هزار کارمند در سال ۸۳ تحویل شد (به اعتقاد برخی مدیران ۳۰هزار نفر)؛ امروز تعداد کارمندان سازمان ۳۳٫۶۰۰نفر است.
۲- اگر منظور شما تعداد کارمندان رسمی است؛ لازم است اشاره شود که این رقم در سال۸۳ (اتمام مدیریت جنابعالی) ۱۴٫۴۰۰نفر بود که در سال ۹۳ به ۱۳٫۶۴۰نفر کاهش یافت.
۳- اقدامات گسترده و فراوان در طول دهه ۸۳ تا ۹۳؛ از قبیل افزایش ایستگاه‌های فرستنده‌های تلویزیونی از ۲۵۰۰ به ۷۵۰۰ ایستگاه؛ تکمیل شبکه‌های استانی سیما؛ راه اندازی شبکه‌های جدید پرس‌تی‌وی؛ هیسپان‌تی‌وی؛ آی‌فیلم و شبکه‌‌های نسل دوم قرآن؛ مستند؛ ورزش؛ نمایش؛ پویا؛ تماشا؛ بازار؛ سلامت، نسیم و HD، نیاز به جذب و آموزش نیروی انسانی ماهر داشت.
۴- اصلاح پایه حقوق کارمندان بر اساس ضوابط و مقررات قانونی و از محل اعتبار اضافه‌کار و رشد سالیانه ضریب حقوق کارکنان دولت و عادلانه شدن دریافتی بدنه‌ی کارکنان به ویژه در استانها و بازنشستگان عزیز سازمان، اقدام به تأخیر افتاده و لازمی بود که با مطالعه و مقایسه با سایر دستگاهها انجام گرفت.
از شما انتظار می‌رفت با شناختی که از سازمان صداوسیما دارید؛ پشتیبان کارمندان سازمان باشید و از حقوق حقه‌ی آنان دفاع نمایید.
با توجه به اینکه بخش اعظم تولید سازمان، مستقیماً توسط بدنه‌ی کارکنان انجام می‌گیرد؛ هنوز جای توجه بیشتری به این موضوع وجود دارد.
۵- بر اساس نامه‌ی رسمی جناب آقای تاج گردون رئیس محترم کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در سال ۹۳؛ حداقل اعتبار موردنیاز رسانه ملی برای انجام فعالیت‌های ابلاغی ۳۲۶۰میلیارد تومان و ۱۶۲میلیون یورو است. متأسفانه با احتساب درآمدهای سازمان فقط نیمی از این اعتبار تأیید شده، محقق شده است.
انتظار می‌رود با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در مورد اهمیت فرهنگ، مجلس دهم بتواند جبران مافات مجالس هشتم و نهم را در مورد بودجه صداوسیما انجام دهد.
بندهای دیگر این نامه به دلیل امکان سوء استفاده مخالفین، عنداللزوم به صورت مستقیم ارائه خواهد شد.
از خداوند متعال توفیقات روزافزون شما در خدمت به مردم را خواهانم.

با احترام
سید عزت الله ضرغامی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

2 + 5 =