ثبت اولین کتاب ایرانی درباره تاریخچه اکسپوها،در موزه اکسپو و کتابخانه تخصصی BIE

نخستین کتاب به زبان فارسی درباره تاریخچه و آینده اکسپوهای جهانی از ۱۸۵۱ تا ۲۰۲۰ میلادی،به قلم علیرضا بهرامی در موزه‌ اکسپو و کتابخانه‌ تخصصی BIE ثبت می‌شود.

شاید این محتوا را نیز دوست داشته باشید

دو نسخه از کتاب «دنیای شیشه‌ای» (اکسپوهای جهانی از ۱۸۵۱ میلادی) تألیف علیرضا بهرامی ، طی نشستی با حضور مهرداد اسکویی – هنرمند فیلمساز و عکاس – به مسؤولان دفتر بین‌المللی نمایشگاه‌ها تحویل داده شد؛ تا نسخه‌ای از آن در موزه‌ اکسپو و نسخه‌ دیگر، در کتابخانه‌ تخصصی این نهاد جهانی ثبت شود.

این کتاب با همکاری مؤسسه توسعه هنرهای معاصر و انتشارات آرادمان، همزمان با اکسپو میلان منتشر و با حضور جمعی از مسؤولان و هنرمندان در موزه هنرهای معاصر تهران رونمایی شد.
اسکویی که پس از داوری در جشنواره‌ی فیلم مستندی در کپنهاگ دانمارک، برای نمایش فیلم مستندِ این‌روزها موفقش در جشنواره‌های جهانی (رؤیاهای دم صبح)، در پاریس حضور یافته بود، در نشستی با مسؤولان موزه و آرشیو دفتر بین‌المللی نمایشگاه‌ها، علاوه بر تحویل نسخه‌های کتاب یادشده، همچنین از تالیف کتاب «ایران در اکسپوهای جهانی به روایت کارت‌پستال‌های تاریخی» خبر داد.
این عکاس و مستندساز که پیش‌تر کتاب‌های «گیلان به روایت کارت‌پستال‌های تاریخی» و «حج به روایت کارت‌پستال‌های تاریخی» به کوشش او انتشار یافته است، اعلام کرد که این کتاب دوزبانه را با همکاری مؤلف کتاب «دنیای شیشه‌ای» (علیرضا بهرامی) در دست تالیف و انتشار دارد.
مسؤولان BIE حاضر در نشست، با ابراز خوشحالی که کتاب «دنیای شیشه‌ای» را به‌عنوان نخستین کتاب فارسی‌زبان در موزه‌ اکسپو و کتابخانه‌ تخصصی دفتر بین‌المللی نمایشگاه‌ها خواهند داشت، از انتشار کتاب در دست تالیف ایرانی بر مبنای کارت‌پستال‌های تاریخی استقبال و تاکید کردند که خوشحال می‌شوند این کتاب همزمان با اکسپو آستانه ۲۰۱۷ (قزاقستان) انتشار یابد؛ تا ازسوی این نهاد به‌عنوان یک دستاورد اکسپو پیش رو معرفی شود.
اسکویی نیز با اعلام این‌که قطعا اعلام همکاری BIE در تسریع تالیف کتاب مؤثر خواهد بود، گفت: در صورت فراهم شدن شرایط، تمام تلاش تیم مؤلف این خواهد بود که انتشار کتاب با اکسپو تخصصی آستانه همزمان باشد.
این مستندساز برنده جایزه‌های جشنواره‌های معتبر جهانی همچنین با اعلام این‌که تاکنون کارت پستال‌های تاریخی مربوط به حضور ایران، از کشورهایی نظیر فرانسه، بلژیک، هلند، اتریش و آلمان گردآوری و خریداری شده است، گفت: برای ما مایه افتخار است که این پروژه‌ی مربوط به ایران به‌عنوان ایده بدیعی به دفتر بین‌المللی نمایشگاه‌ها ارایه می‌شود.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

58 − 51 =