رادیو انقلاب؛ تجربه تکرار شده رادیو فصلی!

هنرلند:درآستانه دهه فجر «رادیو انقلاب» آغاز به کار خواهدکرد.
قائم مقام معاونت صدا از آغاز به کار رادیو انقلاب در آستانه‌ی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر از اول بهمن ماه خبر داد.

پاسداشت ارزش‌های انقلاب اسلامی و پوشش رویدادهای انتخابات پیش‌رو از اهداف این شبکه برشمرده شده است.

به گزارش ایسنا، نورالدین جعفری در تشریح اهداف راه‌اندازی این شبکه رادیویی گفت: تبدیل دهه فجر به یک جشن و مناسک ملی و روایت جامعی از انقلاب اسلامی در چارچوب یک گفتمان متمرکز و همه جانبه،‌ بازنمایی مفاهیم انقلاب در گستره ملی و با حضور همه اقوام و جغرافیای ایران زمین در فضای رسانه‌ای موثر و یکپارچه،‌ نگاه ویژه به ایام انتخابات به عنوان کانون مردم سالاری دینی و مشارکت حداکثری مردم از جمله اهداف تأسیس رادیو انقلاب است.

شاید این محتوا را نیز دوست داشته باشید

جعفری شناسایی ظرفیت‌های متنوع، ایده‌ها و سوژه‌های مرتبط با انقلاب اسلامی و انعکاس آن در همه قالب های برنامه سازی برای معرفی به مخاطبان را از جمله مهم‌ترین ابعاد طراحی رادیو انقلاب دانست و یادآور شد: بهره‌گیری مؤثر از موسیقی، نغمه‌های نوستالژیک و سرودهای ملی و انقلابی در ایجاد فضای جذاب و پرتحرک رادیویی، توزیع متناسب و متنوع از ظرفیت‌های جغرافیایی و قومیتی کشور و ارائه تصویر یکپارچه از مناسک ملی جشن‌های انقلاب، حضور میدانی و انعکاس مناسب از حضور مردم در برنامه‌ها و بهره‌گیری و هم‌افزایی ظرفیت متنوع شبکه‌های رادیویی در متبلور ساختن تاریخ و اندیشه انقلاب اسلامی از جمله محورهایی است که در برنامه‌های رادیو انقلاب به آن توجه ویژه‌ای می‌شود.

قائم مقام معاونت صدا، ترویج و تبیین گفتمان انقلاب اسلامی و بهره‌گیری موضوعی منطبق با سخنان و وصایای امام راحل(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و علم و فناوری و … را از دیگر اهداف تأسیس رادیو انقلاب برشمرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این شبکه رادیویی ۲۴ ساعته از اول بهمن ماه تا هفتم اسفند ۹۴ بر روی باند fm فرکانس ۹۵٫۵ مگاهرتز به تولید و پخش برنامه خواهد پرداخت که از طریق اپلیکیشن بر روی تلفن‌های همراه نیز قابل دریافت خواهد بود. در این رادیو از ظرفیت آرشیو معاونت صدا نیز استفاده خواهد شد. برنامه‌سازان این رادیو از شبکه‌های مختلف رادیویی انتخاب و در قالب شیفت‌های چهار ساعته برنامه پخش می‌کنند.

اگرچه فعالیت های معاونت صدا در دوره ریاست محمدسرافراز بر  رسانه ملی با حذف و ادغام ۷ شبکه و تقلیل تعداد شبکه های رادیو از ۲۰ به ۱۳ شبکه همراه بود، راه اندازی «رادیو اربعین» و تبدیل آن به «رادیو انقلاب» از تکرار سیاست های قبلی مدیران رادیو در این برهه حکایت دارد. «رادیو انقلاب» را که روی فرکانس «رادیو اربعین »برنامه پخش خواهد کرد، به نوعی می توان همان “رادیو فصلی” نامید که با حضور نسرین آبروانی در ساختمان شهدای رادیو، در رادیو صبا ادغام شد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
1 نظر
  1. آناهیتا برزویی.تهیه کننده ارشد رادیویی(بازنشسته) می گوید

    من تعجب می کنم از سیاستهای صدا و سیما که در این وضعیت بودجه دست به چنین کارهایی می زند و هنوز هم در مرحله آزمون و خطاست!!!!اگر تلاش برای ابقای یک شبکه رادیویی مثل گفتگو است راههای دیگری هم وجود دارد نه اینکه از مناسبتهای حساس استفاده کنید و به اسمش رادیو راه بیندازید از تجربه های سوخته است.مگر در ایام سالروز پیروزی انتخابات و یا اربعین رادیو های دیگر به این موارد نمی پردازند که رادیوی دیگری ویژه اس تشکیل شود.؟؟؟آیا تجربه رادیو فصلی تجربه درستی بود؟!مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید.رادیو اگر رادیو باشد خودش بلد است حرفش را به درستی بزند نه با بهره گیری از نامها و مناسبتها که سبب شود کمتر بر آن خرده گرفته شود. یکی دو شبکه مثل شبکه جوان توانسته اند فعلا آبروی رادیو را حفظ کنند .به جای طرحهای فصلی و مقطعی و…به فکر خلاقیت باشید.حلقه مفقوده رادیو فعلا خلاقیت است که اهلش آن را پنهان کرده اند چون خریداری ندارد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

− 1 = 1