آفت گرانفروشی و کم فروشی ساحت سینما را آلوده کرده است!

اخیرا شورای صنفی نمایش قیمت فیلم ها را دوباره بالا برده و برابر با یارانه مردم کرده است،اما برای افزایش کیفیت فیلم ها کوچک ترین اقدامی نکرده و نمی کند، چرا؟

آفت گرانفروشی و کم فروشی ساحت سینما را آلوده کرده است!|سرزمین هنر|سیدرضا اورنگ|سینما

چند سالی است که توسن گرانفروشی و کم فروشی، یکران به پیش می تازد و کسی نبود و نیست تا عنان آن را کشیده و زمینگیرش کند.

نان سنگکی که روزگاری هم قامت ما بود،امروز چنان از عرض و طول و قطراش کم شده که به راحتی در جیب جای می گیرد!نان بربری نیز که یک قرص آن حداقل چهار کارگر ساختمانی گرسنه را سیر می کرد،امروز به کسوت بیسکوئیت در آمده و قادر نیست حتی شکم چند مور ناتوان را از عزا درآورد!

آن زمان که قد و قامت نان ها و حجم شان بسیار بیشتر از امروز بود،قیمت شان هم در مقایسه با بهای این برهه خیلی ناچیز بود.

اکثر کالا ها نیز حجم شان کاهش یافته و بر قیمت شان افزوده شده.پاکت های چیپس و پفک هم بیشتر از نیم آن از ماده اصلی خالی است و جای آن را هوا گرفته است!

آفت گرانفروشی و کم فروشی ساحت هنر و سینما را نیز آلوده کرده است. بلیت های سینما،همزمان با افزایش قیمت، از کیفیت شان به شدت کاسته شده و می شود که فرقی با کم فروشی ندارد.

مخالف افزایش قیمت بلیت سینماها نیستیم،اما باید هر چه بر بهای بلیت ها افزوده می شود،کیفیت فیلم ها نیز بالا برود.

در این ۳۰ سال اخیر،هر روز از کیفیت اکثر قریب به اتفاق فیلم ها کاسته شده و حتی آنها را نمی توان با تله فیلم های بی ارزش و ارزان قیمت مقایسه کرد،ولی نرخ بلیت ها مدام بالا رفته و می رود،چرا؟!

در حقیقت متولیان سینما به نوعی دارند کم فروشی می کنند که باید با آنان برخورد شدید شود،اما مدیران دولتی سینما،نه تنها با آنان برخورد نمی کنند،بلکه با تمام توان از این قوم حمایت کرده و بار تمام مصایب را بر سر مخاطب مظلوم می ریزند!

چرا به جای بالا بردن قیمت بلیت ،کیفیت فیلم ها را افزایش نمی دهید؟ مطمئنا اگر کیفیت فیلمی بالا باشد،علاقه مندان سینما قیمت بالای آن را بدون اعتراض پرداخت خواهند کرد.وقتی کیفیت فیلم به شدت پایین باشد و قیمت آن نجومی،طبیعی است که همه اعتراض کنند.

اخیرا شورای صنفی نمایش قیمت فیلم ها را دوباره بالا برده و برابر با یارانه مردم کرده است،اما برای افزایش کیفیت فیلم ها کوچک ترین اقدامی نکرده و نمی کند، چرا؟

سینما را به عنوان ارزان ترین تفریح مردم شناخته و می شناسند، بنابراین قیمت بلیت آن باید با قوت لایموت مقایسه شود تا همگان بتوانند آن را بخرند و به سالن های سینما بروند.

چند دهه است که دولت برای کاستی های خود از جیب مردم خرج می کند،به جای طرح ریزی و اجرای برنامه هایی که بتواند قیمت ها را ثابت نگه داشته و سبد کوچک غذایی مردم را کوچک تر نکند،اولین و آخرین چیزی که به ذهن شان می رسد،بالا بردن قیمت اجناس،کم کردن از حجم آن و کاستن از کیفیت کالاهاست.

اینها که گفته شد،فقط در مورد اجناسی بود که مردم بتوانند با آن خود را زنده نگه دارند،هزینه برق،آب،گاز،مالیات های ریز و درشت،قیمت خانه،ماشین و…که نجوم را هم مدت هاست پشت سر گذاشته آورده نشد.

متولیان دولتی و خصوصی سینما هم مانند دولت عمل می کنند،به جای اینکه طرح مناسبی طراحی و اجرا کنند تا تماشاگران بیشتری را به سالن های نمایش بکشانند، اولین چیزی که به عقل شان می رسد،بالا بردن قیمت بلیت و دست تا مرفق کردن در جیب مخاطب است!کجای دنیا چنین می کنند؟

این نشان دهنده این مهم است که مخاطبان سینما برای مدیران دولتی و بخش خصوصی،کوچک ترین اهمیتی نداشته و آنان فقط و فقط به فکر مال و مقام خویش هستند و بس!اگر غیر از این بود،سینمای ایران امروز در منجلاب فلاکت دست و پای بیهوده نمی زد.

چرا وقتی قرار است پول بیشتری از جیب پر حجم برخی از تهیه کنندگان خرج شود تا کیفیت فیلم ها بالا برود،شورای صنفی نمایش مقابل آنان قد علم نکرده و با کم فروشان برخورد نمی کند؟!

فقط بلد هستند برای جیب کم حجم تماشاچی بخت برگشته نقشه بکشند؟!

قیمت بلیت های سینما بسیار بیشتر از حد تورم و قدرت خرید مردم بالا رفته است،چرا؟!بالا بردن قیمت بلیت سینما ها به چه درد سینماداران می خورد وقتی فیلم خوبی وجود ندارد و سالن های سینما خالی است؟!

اگر سالن سینما تا خرخره پر بوده و بلیت حدود ۵۰۰۰تومان باشد بهتر است یا اینکه لانه عنکبوت باشد و قیمت ۴۵۰۰۰ تومان؟!

گویا حضرات انتظار دارند ارواح و اشباح برای حضور در سالن های عنکبوت بسته بلیت گران سینما را بخرند؟!

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

10 + = 18